Midnight Special – Un destin special (2016)

Midnight Special – Un destin special (2016)

Gen film:

Descriere film:

Midnight Special 2016 este un film sf de aventura, regizat si scris de Jeff Nichols cu Michael Shannon, Joel Edgerton si Kirsten Dunst. Roy (Michael Shannon) este un tată care încearcă cu disperare să îl protejeze pe Alton (Jaeden Lieberher), băieţelul lui în vârstă de 8 ani, care este înzestrat cu nişte abilităţi deosebite. Planul lui este să-l ducă pe Alton într-un loc secret, însă pe urmele lor se află o sectă religioasă extremistă, condusă de Sam Shepard, şi o echipă a forţelor speciale guvernamentale, condusă de Adam Driver. Însă ce nu ştiu urmăritorii este că Alton continuă să îşi manifeste tot mai des puterile supranaturale de care dispune, iar rezultatul acestui tip de urmărire fără precedent ar putea avea ca deznodământ un eveniment care ar putea produce o schimbare la nivel mondial.

  1. Da,bun,filmul ok,dar nu inteleg de ce la urma i-au mai arestat,cand cu totii au vazut ”minunea”…..

  2. Mihai….unul era retinut pentru complicitate la rapire…iar tatal pentru rapire si uz de arma asupra unui politist.

  3. Un bun filmul . nota 8 în special pt momentul impușcării. partea care mia atras cel mai mult atenția ),este aceea din momentul în care tatăl pune vesta pe copil după care pe soția lui în timp ce evidențiază ca ceasul se afla pe mana dreapta (imbratisearea)….pana în momentul răsturnări mașinii cu cei doi și iar plin plan pe mana stânga unde se afla ceasul respectiv în aceiași secventa continua ……. regizorii . și restul foarte mare atenție la detaliu.va rog !)))))

  4. Filmul este o mare surpriza prin noutatea temei pe care o abordeaza! Este primul film care face trimitere avizata despre lumea noua pe care o avem langa noi si care este formata din COPIII STELARI! Filmul merita vazut dupa o documentare legata de aceasta lume, complet diferita de cea careia ii apartinem inca. Sunt inmarmurit de cat de avansate par a fi cercetarile in acest domeniu vazand acest film, caci pe net se vorbeste destul de timid, in timp ce filmul prezinta foarte explicit o idee despre aceasta lume magnifica! Felicitari maxime pentru film si pentru regizor! Multumesc administratorului site-ului.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *