USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

Gen film:

Descriere film:

In anul 1945 pe data de 28 Iulie. Crucișătorul american USS Indianapolis, comandată de căpitanul Charles McVay (interpretat de Nicolas Cage), având la bord 1196 de pasageri, are o misiune secreta de a transporta materialele necesare creării unei bombe atomice. La întoarcere imediat după miezul noptii, pe data de 30 iulie, nava este lovita de doua torpile lansate de submarinul japonez I-58, aflat sub comanda lui Mochitsura Hashimoto în Oceanul Pacific în mai puțin de 12 minute. 300 de marinari își pierd viața. Restul echipajului este nevoit să facă față, în următoarele cinci zile, atacurilor rechinilor, deshidratării, foamei, halucinațiilor și disperării. Doar 317 au reușit să supraviețuiască. A doua zi, Hiroshima este bombardată. 10 zile mai târziu, se încheie al Doilea Război Mondial. În Noimebrie, căpitanul Charles McVay este adus în fața curții marțiale.

  1. Nici SUA nu sunt cu nimiuc mai presus decat tari care sunt incriminate ca nu ofera libertate si dreptate…Marlanii care au condus din umbra destinele razboiului sacrificand fara pic de oamenie atatia eroi, ar trebui renegati si scuipati…Altfel, un film exceptional…

  2. avand in vedere ca e dupa un caz real,trebuia sa fie mai atenti la detalii,asa,filmul este o pierdere totala de timp,dupa 39 de min l-am inchis.

  3. un film extraordinar .o poveste adevarata despre sacrificiul razboiului sper sa nu mai avem ocazia sa traim acele vremuri,dumnezeu sa-i odihneaca pe acei tineri care au murit .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x