300: Rise of an Empire (2014)

300: Rise of an Empire (2014)

Gen film:

Descriere film:

300: Rise of an Empire (2014) Film Online Subtitrat in Romana HD –  Ascensiunea unui Imperiu 2014 ” promite acţiune de proporţii epice, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti.

  1. fainnn ;) merita vazut in cinema…are efecte super tari… :mrgreen: oricum merci de postarea filmului….asa cu claritate slaba…dar mai bun asa de cat de loc :lol:

  2. Un film istoric de buna calitate , efecte cinematografice de exceptie , scene de lupta deosebite, buna strategie navala si o lectie de patriotism care ar trebui sa ne dea de gindit. Cu stima pentru postare, chiar daca imaginea este slaba.

  3. de 10 ori a fost mai misto prima parte o asteptare in zadar,3sferturi din film este din prima parte doar decat k nu au aratat

  4. Nici urma de Gorgo, sotia dar si nepoata dupa frate a lui Leonidas, la Salamina. Ea este cea care a spus ca doar femeile spartane nasc barbati, asa ca atenieni n-o suportau, in concluzie nici in vis n-a fost la Salamina pt ca acolo au luptat sireti atenieni. Ideea sa faci din Gorgo sotia lui Leonidas o mare luptatoare si eroina este o mare prostie, nici nu cred ca si-a iubit unchiul ajuns sot asa de mult.

  5. Mia placut cum vin spartanii si arcadienii la sfirsit
    Dar si partea cu sexul .este prea mica partea aia de ce nu au facuto ai lunga?

  6. cel mai tare fim pe care lam vazut :D :D :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *