A Dark Truth – Adevărul întunecat (2012)

A Dark Truth – Adevărul întunecat (2012)

Gen film:

Descriere film:

In filmul de actiune A Dark Truth – Adevarul intunecat 2012 online subtitrat in romana un fost agent CIA pe nume Jack Begosian (interpretat de Andy Garcia ), actulamente prezentator de talk-show la un post de radio, este angajat de Morgan Swinton (interpretata de Deborah Kara Unger) pentru aflarea adevarului despre compania Clearbec, implicata intr-un masacru in localitatea Tayca si zonele învecinate din Ecuador, tara aflata in America de Sud. Cand soseste, el este implicat intr-o situatie violenta si haotica cu armata Ecuadorului pentru a-i scapa pe Francisco Francis si familia sa care cunostea adevarul despre activitatea companiei Clearbec in provocarea unei epidemii de tifos.

  1. BUUUN FILM ! Merită vizionat! Mulțam fain xfilme !!! Foarte sugestivă replica de la minutul 1.33.00 ”O resursă naturală (…) ar trebui să fie controlată de guvern pentru oameni, nu de o entitate privată ale cărei interese sunt de a maximiza profitul.”
    Realizați ce țeapă am luat noi românii cu privatizarea tuturor resurselelor naturale: petrol, gaze, metale prețioase, păduri, pamânt, ape etc, etc, etc, :-((

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *