A Girl Like Her (2015)

A Girl Like Her (2015)

Gen film:

Descriere film:

Regizat si scris de Amy S. Weber. Filmul A Girl Like Her 2015 Bazat pe un milion de povești adevărate, spune povestea dramatica a unei adolescente, in vârstă de 16 ani, Jessica Burns (Lexi Ainsworth) care are un secret de care îi e frică să nu il împartă cu nimeni decât cu cel mai bun prieten al ei, Brian Slater (Jimmy Bennett). De ce , pentru ca anul trecut ea a fost agresata de către fosta ei prietena Avery Keller (Hunter King), care este una dintre cele mai populare și frumoase fete de la South Brookdale High School. Cu ajutorul lui Brian si cu o camera digitala ascunsa, are dovada de hărțuire a lui Avery care a capturat tot. Dar, așa cum Jessica începe să se confrunte cu huligani ei, cele două fete ajung la un punct critic și în cele din urmă dezvăluie ca există două părți pentru fiecare poveste…

  1. Parerea de rau pentru consecintele nebanuite ale rautatii fara motiv si sincereul regret pentru toata suferinta produsa unei persoane, pot fi auzite. Si atunci, ca printr-o minune, drama ia sfarsit.”Eu sunt Avery Keller si sunt o agresoare!”

  2. Sincerul regret pentru raul facut unei persoane, poate schimba situatia dramatica. In care aceasta se afla la un moment dat, din cauza ta. “Eu sunt Avery Keller si sunt o agresoare!”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php