Adrift – Supraviețuind pe mare (2018)

Adrift – Supraviețuind pe mare (2018)

Gen film:

Descriere film

Inspirat dintr-o poveste adevarata,filmul Adrift (Supravietuind pe mare) este povestea adevarata a lui Tami care dupa ce a fost lasata inconstienta de unul din cele mai masive uragane din istoria Oceanului Pacific, se trezeste si il gaseste pe logodnicul ei Richard Sharp, grav ranit. Barca lor este grav avariata, Tami nu dispune de nicio modalitate de comunicare sau de navigare. Pe masura ce isi aminteste cum a ajuns aici si cum a fost ranita, Tami realizeaza ca mai are de parcurs in jur de 1500 de mile pana la port. Pentru Tami incepe o cursa contra cronometru pentru a-i salva viata barbatului pe car il iubeste dar si propria viata.

  1. Superb!Pana unde poate ajunge puterea unei femei!Nu ma așteptăm la o așa schimbare,totul a fost doar o halucinație…O poveste minunara.

  2. Ce-ar fi dacă nu ați mai spune cum e finalul? Noi citim comentarii înainte de a începe filmul și nu prea e ok sa aflam dinainte cum va fi finalul.

  3. Un film ce are la baza o poveste frumoasa de dragoste…puterea femeilor….si Intotdeauna fortele naturii isi va lua tributul ..Merita vazut…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *