American Sniper – Lunetistul American (2014)

American Sniper – Lunetistul American (2014)

Descriere film:

American Sniper este un film de acțiune -biografic 2014 american , regizat de Clint Eastwood după un scenariu de Jason Dean Hall.Chris (Bradley Cooper) este trimis în Irak cu unica misiune de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războilui, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă.În ciuda pericolului şi a dorului de casă, militarul duce la bun sfârşit patru misiuni de război, în care nu-şi lasă în urmă niciun camarad. Totuşi, odată ajuns lângă soţie şi copii, îşi dă seama că traumele de pe câmpul de luptă nu îi vor da pace niciodată.

 1. Film excelent de si despre razboi, cu un Bradley Cooper in nota obisnuita, adica foarte bun, condus magistral de Clint Eastwood. Propus la mai multe premii Oscar pe merit. Nu trebuie ratat. Va intra in competitie cu Unbroken, de asemenea un film excelent tot despre razboi.

 2. super film ,foarte real, foarte bine facut, Finalul……..iti dau lacrimile ,acesta find un caz real poti vedea cum isi respecta Americanii eroii. Merita vazut 100%

 3. Acum il vad prima oara..Sunt la minutul 23 si nu mia pot cu corectitudinea pol;itica..o fi bine si realist facut, dar e propaganda 111%..zici ca e Top Gun , Pearl harbour sau Oficer and Genleman Relioaded…incerc cu greu sa continui…ziceti ca are final nefeericit…asta ma poate motiova sa incerc sa il vad pana la capta.Mersi Admin..de al filmele rusesti, chinezesti si correne din copilari comunista nu am mai vazut asa o propaganda fara pic de masyura..Probabil ca Black Hawk Down a fost singura exceptie.

 4. OK filmul…finalul nu e nefericit este absolut OK…mai alers dac este inspierat din fapte reale
  !!! Spoiler!!~
  chiar daa unii pot reveni la viata normal, altii nu pot.’Cinescoate sabia, de sabie va pieri”
  E posibil ca Clint Eastwood sa fi incercat in limitele Hollywod-ului sa ne spuna asta.
  de vazut
  9/10

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x