Angel-A – Înger în Paris (2005)

Angel-A – Înger în Paris (2005)

Descriere film:

Angel-A 2005 (Inger in Paris) Online Subtitrat in Română este un film fantastic francez de dragoste-dramatic , regizat si scris de Luc Besson avându-i in rolurile principale pe Rie Rasmussen, Jamel Debbouze si Gilbert Melki. André Moussah (Jamel Debbouze), un arab de origine americana caruia i s-au furat actele, este amenintat de catre mafiotii de la care imprumutase bani si, dupa ce constata ca nici politia nu-i este de niciun ajutor, decide sa se sinucida, aruncandu-se de pe un pod. In fata sa, o tanara frumoasa si inalta se arunca in apa, iar acesta, condus doar de curaj, sare dupa ea si o salveaza de la innec. Fata, pe nume Angel-A (Rie Rasmussen), il informeaza ca viata sa ii apartine lui de-acum incolo. In curand André va afla ca un inger s-a pogorat in viata sa si incearca sa il indrepte pe drumul cel bun si sa ii schimbe in bine imaginea de sine. Ce se va intampla, insa, in momentul in care iubirea va schimba viata barbatului, mai ales ca “obiectul” afectiunii este insusi ingerul…?

  1. un film frumos,comentez acest fim si ii dao o nato de 10+++ poate sunt ciudata si poate ma aflu intro perioada mai grea nu a judecati gresit mie mia placut 10++++ merita vazut

  2. Alina. Nu te poate condamna nimeni,nimeni nu are acest drept. Ai comentat un film, ai o parere despre acest film, ai fost sincera . Acest lucru conteaza.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *