Around the World in 80 Days (2004)

Around the World in 80 Days (2004)

Gen film:

Descriere film:

Actiunea filmului Around the World in 80 Days / Ocolul Pământului în 80 de zile online subtitrat se petrece in anul 1872 axăndu-se pe Passeportout (Jackie Chan), un hot chinez care fură o statuetă Buddha de jad,neprețuită ,alăturându-se astfel excentricului inventator si aventurier londonez Phileas Fogg, care a pariat cu membrii clubului de gentlemeni din care face parte, ca poate să inconjoare pământul in doar 80 de zile, folosind o varietate de mijloace de transport, cum ar fi barci, trenuri, baloane,elefanti etc. Pe drum, Passepartout isi foloseste uimitoarele sale abilitati in artele martiale aparandu-l pe Fogg de numeroasele pericole pe care le infrunta.. O mare amenintare adusa calatoriei lor este un detectiv care ii urmareste.

  1. Nota 10 lui JACKIE CHAN pentru performanta lui legendara! Britanicul e mediocru, Jackie face tot filmul! Watch it, enjoy it :)

  2. Aceasta ecranizare…\”fantezista\” si nu prea..\”conforma \” cu romanul Lui J. Verne ,este cea mai..proasta ! Una din cele 3 variante !…Cea mai buna ecranizare ,e cea din 1989 cu Pierce Brosnan ! De departe !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *