Avatar (2009)

Avatar (2009)

Gen film:

Descriere film:

Scris si regizat de James Cameron.Filmul Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr-o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na’vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.

 1. ca de obicei,la acest film te poti uita de cate ori vrei si tot o sa vrei sal mai vezi odata. :) ;)

 2. Un desen animat si un joc de lumini interesant. Potrivit pentru copii pana in 12 ani.
  Este doar parerea mea, filmele bune sunt …putin altfel!

 3. Avatar este un film extraordinar. Și din punct de vedere a regiei, și din punct de vedere a mesajului ce-l poartă. Este printre raritățile reușite, când o peliculă întrunește acțiunea, tandrețea, regia tehnică și mesajul într-o formă armonioasă. Merită văzut și revăzut.

 4. SUPER FILMU E UN FILM FOARTEE FRUMOSS SI MERITA VAZUT BRAVOO NOTA 10 CU CINCI STELUTE MULTUMIM PENTRU CEII CARE AU FACUT FILMUL ACESTA PUP :D:

 5. l-am vazut de circa 8-9 ori in cei 7 ani de când a aparut.filmul e demential.merita si de fapt astept Avatar2. e pe primul loc la incasari .Titanic e pe locul 2

 6. Acest film extraordinar de bine realizat este un film foarte important al Noii Ere Mondiale (New age) si subiectul principal este inchinarea la “mama natura” ! Daca urmariti cu atentie, chiar se vorbeste in film de pagani (paganismul era inca din vremurile stravechi dusmanul nr. 1 al crestiniismului – ei au trimis la moarte in arene pe primii crestini – ).
  Binenteles ca privind astfel lucrurile, Crestinii sunt cei ce vor sa distruga viata din univers, si pana la final, paganii sunt cei ce acorda ca dar final viata Crestinilor in film, corect..?
  Mesajul este ca totul se recicleaza… nimic nu se pierde… nici chiar sufletele oamenilor!

  Daca suntem receptivi vom intelege ceea ce scrie in primul capitol din Epistola ap. Pavel catre Romani, cand el scrie despre alegerea Omului de a se inchina creatiei, si nu Creatorului inaintea caruia merita sa ne inchinam.
  Cititi atenti … Romani capitolul 1 , ultima parte (“Starea de pacat a omenirii”) in Noul Testament/Biblie…
  Success in viata tuturor ! Ne vedem dincolo, in vesnicie
  Shalom !

 7. P.S.
  Si filmul Matrix e deosebit de bun, iar mesajul despre Dumnezeu este de asemenea unul Negativ… Cineva chiar a scis o carte despre divinitate avand inspiratie acest film… Nu uitati ce inseamna Holly wood !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php