Bad Moms – Mame bune şi nebune (2016)

Bad Moms – Mame bune şi nebune (2016)

Gen film:

Descriere film:

Bad Moms 2016 este un film de comedie, regizat si scris după scenariu de Jon Lucas si Scott Moore in rolurile principale cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith si Christina Applegate. Viaţa lui Amy pare să fie foarte aproape de idealul pe care oricine îl visează. Încă este tânără şi frumoasă, are o căsnicie perfectă, copiii sunt silitori şi învaţă bine la şcoală, casa în care locuieşte este cât se poate de confortabilă şi modernă, iar cariera îi merge ca pe roate. Numai că Amy se simte suprasolicitată, epuizată fizic şi psihic, şi foarte aproape de a face o criză existenţială. Sătulă de eforturile de a părea mămica ideală, Amy se aliază cu alte două tinere mame stresate şi împreună pornesc într-o incursiune personală de eliberare de responsabilităţile convenţionale. Numai că libertatea pe care şi-au asumat-o şi îngăduinţa faţă de propriile alegeri le aduce faţă în faţă cu Gwendolyn, preşedinta comitetului de părinţi, şi clanul de mame devotate şi perfecte.

  1. Deci…un film de milioane…chear ma regasesc…atat eu cat si multe din prietenele mele :))…Recomand cu incredere acest film…asteptam si o partea a doua :D

  2. Daca vreti sa va uitati la un film demential de amuzant si placut la ora 2 noaptea, face-ti alegerea cea mai bună! Recomand !!!!!!!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *