Battle Los Angeles (2011) Online Subtitrat HD

Battle Los Angeles (2011) Online Subtitrat HD

Battle Los Angeles (Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles) este un film de razboi actiune-sf 2011 american,regizat de Jonathan Liebesman cu Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez si Bridget Moynahan.
Povestea filmul a fost conceputa dupa un scenariu scris de Chris Bertolini, bazat dupa un incident din timpul războiului numit “Bătălia de la Los Angeles”.
De-a lungul timpului, o serie de obiecte zburatoare neidentificate au fost observate de catre localnici pe cerul Statelor Unite ale Americii, Argentinei, Coreei de Sud sau Angliei, insa nimic nu s-a comparat cu evenimentele petrecute in Los Angeles in anul 1942, atunci cand un OZN de culoare portocaliu pal a plutit deasupra orasului generand panica, determinand armata sa deschida focul asupra lui si ramanand infailibil in fata tirului de la sol. Este anul 2011 si omenirea se confrunta cu o invazie extraterestra de proportii careia nu stie cum sa-i faca fata, motiv pentru care marile metropole de pe Glob sunt distruse una cate una, Los Angeles-ul transformandu-se in ultima fortareata de rezistenta impotriva unei forte de origine necunoscuta. Dupa ce o multime de OZN-uri au cazut in apele Oceanului Pacific, o armata de alieni cu un comportament ucigas au macelarit localnicii si turistii de pe plaja si s-au indreptat catre orasul Santa Monica. Sergentul Nantz si plutonul lui de puscasi marini primesc misiunea de a salva civilii din Santa Monica si de a anihila armata extraterestra inainte ca invadatorii sa aiba timp sa intreprinda un atac – surpriza asupra Los Angeles-ului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Ina a comentat pe data | 18 February 2016 ora 17:20

    Super

  2. Sergiu a comentat pe data | 30 December 2016 ora 00:57

    Un film frumos , desigur ca se aseamana cu precedentele , dar este de exceptie , actorii sunt si ei cunoscuti , deci totul este de nota 10 ! Felicitari admin pentru calitate si postare .

  3. florin a comentat pe data | 29 May 2017 ora 11:58

    asta da fil pe viata lui super tare sper sa vina si partea a 2 arfi mai tare nota 1000

Lasa un comentariu