Before I Fall (2017)

Before I Fall (2017)

Gen film:

Descriere film:

Before I Fall 2017 (Înainte să cad), film online HD, subtitrat în Română Adolescenta Samantha Kingston (Zoey Deutch) are tot ce si-ar putea dori de la viata prieteni devotati, un iubit perfect si o cariera promitatoare in fata. Intr-o zi brusc totul se schimba. Dupa o noapte fatala, Samantha se trezeste fara viitor. Este condamnata sa traiasca aceeasi zi din nou si din nou ajungand sa se întrebe daca viata sa a fost chiar atat de perfecta cum parea din afara. Samantha încearca sa deslusească misterul din spatele acestei schimbari radicale din viata sa si incepe sa scoată la iveala secretele persoanelor apropiate ei. Descopera cum, intr-o singura zi viata se poate schimba radical.

  1. Un film profund care este o analiza a vietii noastre in care avem o masca sau traim superficial fara a gandi ca viata este o clipa ce trece prea repede.Daca am putea sa derulam la nesfarsit ceea ce am trait am putea indrepta lucrurile spre perfectiunea de a fi OM.
    Recomand acest film si multumesc admin oentru posibilitatea de a viziona filme pe zfilme,

  2. Acest film , te face sa gandesti de 2 ori înainte de a face ceva rau ! Un film
    Care merita vazut ! Nota 10 !

  3. In acest film se ilustreaza perfect realitatea din ziua de azi. Traim doar ca noua sa ne fie bine pe moment ,dar nu ne gadim si la cei din jur sa le oferim si lor o clipa de fericire ca nu se stie ce va urma in urmatoarea secuda.

  4. Din acest film o mare parte din noi face parte chiar dacă nu vrem sa recunoaștem .Filmul este foarte bun și merită văzut .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x