Suicide Squad – Brigada sinucigașilor (2016)

Suicide Squad – Brigada sinucigașilor (2016)

Gen film:

Descriere film:

Vizionează online filmul Suicide Squad 2016 (Brigada sinucigașilor), online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD. In filmul cu supereroi de actiune, Amanda Waller înfiinţează în cadrul agenţiei guvernamentale A.R.G.U.S., pe care o conduce, o Brigadă Sinucigaşă, care oficial se numeşte Task Force X. Pentru Brigada Sinucigaşă au fost recrutaţi răufăcători celebri, printre care Joker, Harley Quinn şi Deadshot. Aceştia, împreună cu alţi răufăcători de teapa lor, trebuie să desfăşoare misiuni de mare risc pentru guvern în schimbul amnistiei. Dacă misiunea lor are succes, binecunoscuţii infractori au dreptul să mai trăiască încă o zi, iar pedeapsa le este redusă. Însă dacă misiunea dă greş, guvernul se poate debarasa de ei pe loc. În acest scop le-au fost implantate micro bombe care pot fi detonate dacă membrii brigăzii încearcă să evadeze sau să creeze probleme în timpul misiunilor care le sunt desemnate. Astfel, cei mai mari malefici din lume sunt obligaţi să îşi câştige dreptul la viaţă făcând fapte bune.

 1. nemaipomenit de rupestru antic debordant de miracolul indus,,asa ca filmul il recomand cu pasiune asidua cu tovarasii!

 2. Suuuuupeerr tareeee. Nu m-am mai delectat asa de bine la un film de la godzilla. Desi a partea cu moartea vrajitoarei a fost dupa parerea mea mult prea S.F. pentru un film S.F. dar putem trece cu vederea.

 3. Cel mai tare film 2016!! Nu credeam ca o sa imi placa vreodata filmul ,,Suicide Squad” . Nu credeam ca o sa ma uit la un film cu Jocker si cu Harley Quinn!! M-am indragostit pe loc de acest joc.

 4. Filmul e genial si il ador mai ales ca sunt un mare fana a lui Harley Quinn si a Katanei, mai ales Katana ! Sper sa fie si a doua parte . De departe e cel mai bun fild DC , si….. cam aveam nevoie de un film DC bun dupa dezastrul Batman vs Superman , care a fost o tortura , m-am chinuit sa ma uit ca sa o vad pe Femeia Fantastica in actiune salvanfu-i pe cei doi ratati care se bateau ca prostii.
  Dar filmul asta a fost ca o gura de aer proaspat pentru mine ! Genial ! Mai ales ca a fost amuzant si ucigator !

 5. Așteptam ceva acțiune cu Batman și Flash, dar m-am înșelat, filmul își merită nota de pe IMDB.

 6. Super frumos filmul actori cei mai buni:Joker,Harley Quinn,Deadshot,Diablo,June/Vrăjitoarea… Apropo va apărea și Suicide Squad 2

 7. Super filmul recomand cu mana pe inima cel mai tarrererrrrrrreeeeeeeeeeeeee film multumiri pt cei care au facut posibil sa vedem acest minunat film

 8. Super filmul e a doua oara ce îl vad nota 10.
  Partea în care Joker o transforma pe Harely se numește The Laughin Man dacă nu ma înșel.
  În 2020 partea a doua…. Va urma…

 9. wooo ce tare , eeeeste super cu toate ca a mam uitat si in 2016 si in 2017 ma uit si acum in 2018 ee cel mai tare film

 10. Ajutați mă să înțeleg va rog. M-am uitat la acest film si mi se pare extraordinar. Dar nu înțeleg ceea ce se petrece intre Joker și Harley Quinn se arată detaliat intr un alt film?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php