Bunraku (2010)

Bunraku (2010)

Bunraku (2010) Film Online Subtitrat in Romana – Într-o lume în care armele de foc sunt interzise, iar legea se face cu sabia, un hoinar misterios (Josh Hartnett), un tânăr samurai cu o misiune de onoare (Gackt Camui) și un barman (Woody Harrelson) plănuiesc răzbunare împotriva unui lider nemilos (Ron Perlman) și a armatei lui de criminali, condusă de nouă asasini in frunte cu Killer #2 (Kevin McKidd), un asasin cu inima de gheață, versat și mânuitor al unei săbii aducătoare de moarte.
Filmul este un exercițiu vizual uimitor, plin cu secvențe de acțiune, cu o coregrafie unică ce îmbină vest și est, vechea școala cu tehnicile celei noi. Hartnett îi va surprinde pe mulți cu prezența sa ca omul fără nume, jucat la perfecțiune și rupt parcă dintr-un film Western, în timp ce Gackt personifică exemplar devotamentul rece pentru o misiune al legendarului Toshirō Mifune.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. melina a comentat pe data | 30 May 2013 ora 23:24

    E foarte frumos :

  2. dodo a comentat pe data | 18 April 2015 ora 23:50

    Suprr filmul

  3. andipanda a comentat pe data | 18 June 2016 ora 15:21

    Foarte interesant filmul,mi-a adus aminte de genul Sin City,si am avut o surpriza placuta in final sa vad ca e romano-american.Deci se poate si altceva decat prostiile cu Segal la Bucuresti.

Lasa un comentariu