Chalte Chalte – Poveste de dragoste (2003)

Chalte Chalte – Poveste de dragoste (2003)

Descriere film:

Raj Mathur conduce o mica firma de transport, si este implicat intr-o mica altercatie pe autostrada cu o soferita de care se indragosteste instantaneu. Priya Chopra, de origine greaca, este un designer de succes, care a venit in India sa lucreze si sa locuiasca impreuna cu matusa sa. Povestea lor de dragoste continua cu o casatorie care are loc neastept pentru familia fetei , logodita anterior cu un prieten din copilarie, care se realizase financiar si social. Priya se adapteaza la viata modesta pe care i-o poate oferi Raj, refuza ajutorul familiei sale,iar atunci cand firma lui Raj are probleme, ea merge la Sameer si-i cere sa o imprumute sa-si poata ajuta sotul. Acesta afla de originea cecului si se infurie facand scandal. Casatoria lor evolueaza sinusoidal, Raj fiind un barbat cu bune intentii pe care insa firea sa nestapinita le ruineaza. Dupa mai multe neintelegeri, zile intregi de cearta, Priya se hotraste sa-si paraseasca sotul. Realizand ca nu poate trai fara ea, Raj incearca sa o aduca inapoi.

  1. Recomand… in prima aparent, pare neinteresant…Insa pe parcurs expune realitatea relatiilor dupa casatorie… si iti ofera si solutia, raspunsul… De vazut daca esti singur si vrei sa iti faci o familie. De vazut daca esti casatorit si relatia nu mai merge ca inainte ( de preferat sa se uite si ea).

  2. un film despre relatii,poate plictisit0r pt unii,nu pt cei ce iub filmele indiene.L.am revazut cu placere.PE NAT TV AVAZELE MAI MULTE SI CUNOSCUTE FILME INDIENE

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *