Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005)

Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005)

Gen film:

Descriere film:

Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005) Film Online Subtitrat in Romana – In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER), cu tatal lui (NOAH TAYLOR) si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru.Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka, cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata.
Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui “toate secretele si magia” acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.Nimic nu ar bucura familia lui Charlie mai mult decat sa il vada castigand, insa sortii de izbanda sunt foarte mici, deoarece nu isi pot permite sa cumpere o ciocolata nici macar o data pe an, de ziua lui. Pata de culoare in film sunt micutii lumpieni ca sunt niste bastinasi angajati de Willy la fabrica.De cate ori de intampla ceva acestia incep sa cante un frumos cantec.

  1. Merita cea mai mare nota , acest film este sa va lege pe toti unul de altul, acest film nu este chiar un film asta se poate intampla si in viata reala copilul acela (Charlie) L-a invatat pe Willy Wonka , un adult de 20-25 de ani presupun, ca familia este mai importanta de cat orice!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *