Children of Men – Copiii tatălui (2006)

Children of Men – Copiii tatălui (2006)

Gen film:

Descriere film:

“Children of Men 2006 (Copiii Tatălui) Film online, Subtitrat în Română”In 2027, natalitatea, o problema inca de pe acum (dar nu numai in sensul dat de regizor), scade atat de mult incat riscul ca omenirea sa-si piarda urma devine unul cat se poate de palpabil. Actiunea se petrece in Marea Britanie, lovita de vestea mortii celui mai tanar locuitor al planetei, care s-a stins la varsta de 18 ani. Infertilitatea devine cel mai mare dusman al rasei umane, distrusa si din interior de luptele intre diverse secte extremiste. Iata ca in acest cazan de deznadejde, un miracol vine sa schimbe situatia. Cand o femeie ramane pe neasteptate insarcinata, Theodore Faron (Clive Owen), un fost agent secret devenit birocrat, primeste misiunea de a duce la loc sigur aceasta ultima speranta a omenirii. Theo e obligat prin forta lucrurilor sa faca echipa cu fosta lui sotie, Julian (Julianne Moore), o activista acerba si plina de personalitate.

  1. EXCELENT FILM……?! ESTE PUTIN SPUS DOAR IN CUVINTE. ASA CEVA SE VA INTIMPLA CU OMENIREA DACA NU SE VA TREZII NICI MACAR ACUM IN AL 12-LEA CEAS. ASA VOM AJUNGE DUPA INSTALAREA ( CARE DEJA A INCEPUT ), A NOII DEZ-ORINDUIRI MONDIALE. BRAVOOOO 10+ CU FELICITARI.

  2. absolut extraordinar ! Atat ideea filmului cat si actorii…filmul e din 2006….unde a fost pana acum, de n-am auzit de el???

  3. Desi nu ii acordam prea mari sperante , a reusit sa ma surprinda intr-un mod placut . Un film excelent !

  4. Extraordinar film! Bine jucat, cu scene fantastice pe care sa ne fereasca Dumnezeu sa le vedem vreodata. Tiganii ca intotdeauna, sa faca bani, dar cei mai multi dintre ei umani, mai umani decat multi altii.

  5. Un film excelent sincer, eu nu mă uit des la filme dar acesta m-a surprins total (sper să nu se întâmple așa ceva pe viitor în legătură cu filmul)

  6. Posibila Apocalipsă surprinsă dintr-un alt punct de vedere.. M-a impresionat filmul!
    Da exact , trebuiau ei iarăşi să asocieze limba românească cu țiganii.

  7. 5/10 , pt CliweveOwen, credibil si in o asemenea aiureala.Filmul, per ansamblu e insuportabil de predictibil si de corect politic.Intial suportabila, apoi enervanta Oana Pelea, in rolul desigur al unei rrome.Cred ca de atunci au recrut-o globalistii pt # rezist si Retard Romania.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *