Collateral Beauty – A doua șansă (2016)

Collateral Beauty – A doua șansă (2016)

Gen film:

Descriere film:

Vezi filmul online Collateral Beauty – A doua sansa (2016), online subtitrat HD 720p, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română In aceasta pelicula romantica de la regizorul David Frankel. Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul…

  1. Waw… Ii top 3 cele mai tari filme pe care le-am vazut. Are mister, pasiune, iubire si faptul ca la final afli de fapt adevarata poveste ii genial. Atunci afli de fapt adevarata poveste. Merita vazut

  2. Cea mai frumoasa drama care am vazut-o in ultimii ai.De fapt e o realitate in care traim sau putem trai.Final m-a surprins si impresionant ca, ea era sotia lui de fapt si “moartea” a fost actrita si in spital.Impresionant realmente!

  3. Profund…multiple fațete care converg intr-un punct:VIATA!!! (Un film de vazut si revăzut,de citit printre randuri/scena cu scena…)

  4. Will Smith, un actor complet…de la “Printul din Bel Aire”, tanar si haios, fara experienta actoriceasca, pana la roluri de compozitie din ultimii ani. Ce evolutie, ce maturizare!

    1. No coment!!! Mi am dat seama repede ce și cum însă nu am renunțat să mă uit la el….o poveste menită să aline suferința și dorul pt.persoNele pierdute…Off cancerul asta!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x