Contact (1997)

Contact (1997)

Gen film:

Descriere film:

Ellie Arroway este un om de stiinta care si-a pierdut credinta in Dumnezeu dupa ce parintii ei au murit cand era doar un copil. Cu toate astea, Ellie a invatat sa-si dezvolte o diferita incredere in munca pe care o face: ea lucreaza cu o echipa care monitorizeaza undele radio din spatiu. Ellie spera ca intr-o zi va receptiona un mesaj coerent din alta lume si care va dovedi ca exista si alta civilizatie in afara de a noastra. Munca sa este recompensata atunci cand echipa ei descopera un semnal care nu pare a fi de origine pamanteana. Ellie decodeaza mesajul si afla ca acesta este un plan pentru o nava spatiala. David Drumlin, care lucreaza pentru Casa Alba, le opreste fondurile si incearca sa isi asume meritele descoperirii. Astfel, Ellie primeste o invitatie de la SR Hadden, un multimilionar, care este dispus sa ii construiasca masina si sa ii contacteze pe mesageri.

  1. Un film care te pune pe ganduri la modul serios, fiindca exista cu siguranta civilizatii extraterestre… Si este posibil ca deja sa fi avut loc contacte cu acestea. Urmatorii 20 de ani vor aduce clarificari in acest sens, iar desecretizarea unor activitati ale NASA, ale unor experimente di perimetrul Area Zone 51 va pune capat tuturor speculatiilor mai mult sau mai putin stiintifice de pana acum…

  2. Aceeasi intrebare capcana „Credeti in D-zeu?”S-a pus si la noi in 1996….dar asa cum spune si JF(savanta inginer de „renume mondial”) nu are nicio relevanta. Care D-zeu?!Al reptilienilor care fac experiente abominabile pe fiinte umane rapite(Homo Sapiens Sapiens),adica fara consimtamantul lor,in unele D.U.M.B.-uri ca ,de pilda Dulce Base in N.M. inca din anii”70 asistati de rasa lor de sclavi asexuati creati tot de ei,asa zisii „pitici cenusi”?!Deci…in care D-zeu sa credem?!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *