Dead Birds – Zbor Intunecat (2004)

Dead Birds – Zbor Intunecat (2004)

Gen film:

Descriere film:

Dead Birds este un film de groază-thriller ,western 2004 american,regizat de Alex Turner.Un grup de criminali fugari dupa jefuirea unei bănci, se refugiază intr-o casa abandonată nici nu-si imaginează in ce au intrat. Izolată si presupusă parasita, casa e orice numai sigură nu.Pe masură ce se inserează si furtuna se intensifică, fiecare membru al grupului incepe sa aibă viziuni despre atrocitatile care s-au intamplat in casa. Voci din adâncuri, viziuni ale trupurilor ciopartite si imaginea unor ghiare ii chinuiau in permanentă.In vreme ce in cadrul grupului frica devine din ce in ce mai mare si fortele supranaturale din casa incep sa se manifeste, ei incep să se învrăjbească unul impotriva celuilalt si să alimenteze astfel ura sufletelor captive intre ziduri.

  1. Foarte bun! Un horror care iese din tiparul obișnuit. Merită văzut, suspansul e garantat! Și să nu uit: ”mia” plăcut…gramatica, bat-o Dumnezeu, Deyutza, păcat că nu ești fan!

  2. :ie smecherie bosule: cum ar spune cocalaru :)) cu alte cuvinte este un film plin de suspans cu multe scene horror. Vizionati cu incredere

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *