Deadgirl (2008)

Deadgirl (2008)

Gen film:

Descriere film:

Deadgirl 2008 film online, subtitrat în Română Doi prieteni Rickie (Shiloh Fernandez) si J.T.(Noah Segan) decid intr-o zi sa chiuleasca de la liceu sa merga intr-o cladire abandonata care fusese in trecut un spital de psihiatrie pentru a bea bere si a-si exterioriza frustrarile devastand cate ceva. Intr-o incapere uitata si inchisa a institutiei de boli nervoase, cei doi adolescenti descopera in mod accidental trupul dezbracat, invelit in plastic si legat de o masa al unei fete care parea a fi moarta. In vreme ce Rickie intentioneaza sa anunte politia si sa o dezlege pe fata despre care descopera in curand ca nu este moarta, dar nici pe deplin umana, J.T. considera ca ar fi mai potrivit sa isi satisfaca poftele carnale cu femeia misterioasa, dat fiind faptul ca nimeni nu stie despre existenta ei si nimeni nu ar cauta-o intr-un asemenea loc.
Din loialitate fata de amicul sau, Rickie pastreaza secretul asupra faptelor reprobabile savarsite de catre J.T., dar cu toate acestea vestea se raspandeste in liceu si tot mai multi tineri frustrati sexual vor sa aiba parte de experiente de neuitat profitand de fata “moarta” din ospiciu.

  1. Asa, si nu am inteles ce s-a intamplat cu fata aia zombi, ce s-a intamplat cu J.T si dece dracului e alta in locul lu aia.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *