Deadpool (2016)

Deadpool (2016)

Gen film:

Descriere film

Vizionează Deadpool 2016, film online HD, subtitrat în Română După ce Wide Wilson primeşte confirmarea unei boli letale care ar fi avut în mod indiscutabil un deznodământ fatal, acesta acceptă propunerea de a fi supus unui experiment militar care nu numai că i-ar fi salvat viaţa, dar i-ar fi dezvoltat şi o abilitate de regenerare rapidă a propriului organism. Însă odată cu aceasta i se dezvoltă şi alte puteri incredibile, cum ar fi rezistenţa la droguri şi toxine, invulnerabilitatea la puteri telepatice şi telekinezice, dar şi prelungirea vieţii datorită procesului accelerat de vindecare. Numai că situaţia ideală în care pare să se afle Wilson are şi un revers teribil: un chip desfigurat şi un psihic labil, care îl fac să îşi însuşească o personalitate secundară ca Deadpool. Şi astfel, înarmat cu noile sale puteri şi un simţ al umorului destul de dubios, fostul mercenar Wide Wilson pleacă în căutarea celui care aproape că i-a distrus viaţa.

  1. Super tare filmul ,recomand.Filmul prezinta un altfel de erou decat cei cu care ne-a obisnuit Marvel ….oricum,am ramas placut suprins .Calitatea deasemenea a fost excelenta,multumiri adminuliu pentru efortul depus !

  2. Super filmul, nota 10, merita vazut cat si calitatea serverului ii foarte ok mai ales daca ai cv monitor full hd sa te uiti ;)

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php