Dilwale (2015)

Dilwale (2015)

Gen film:

Descriere film

In filmul indian de actiune- romantic Dilwale online subtitrat in romana, regizat de Rohit Shetty, Copiii celor două familii concurente se întâlneasc din nou după o separare de 15 ani.

  1. Bun! Are de toate, iar muzica, ce sa mai zic? E nemaipomenita! Nu ma dau in vant dupa scene cu bataie, dar nu m au deranjat. Am ascultat mai intai melodia, si am vazut ca face parte din film, eram curioasa sa vad cum este, si nu imi pare rau! Merita vazut!!!

  2. Frumos film imi place nota 10 sauckhan mereu a facut filme frumoase sunt fana lui nr 1 il ador va recomand sa va uitati la toate filmele cu el toate sunt frumoase

  3. Ambele filmele de pe aceasta pagina sunt faina! war room e mult diferit. E unica calea de a-ti salva casnicia… si merita incercat… la fel merge aplicat si in altte domeni.

  4. AL DOILEA FILM AL LUI srk CA INCASARE LA BANI,DUPA CHAINA EXPRESS…NU CRED CA L.AM VAZUT,DACA DA,IL REVAD.IMI PLC SRK SI KAJOL…MAI ALES CA APARE SI VINOD KHANA CARE AR FI MURIT LA SCURT TIMP DUPA TERMINAREA FILMULUI

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php