Dresden – Dresda (2006)

Dresden – Dresda (2006)

Gen film:

Descriere film

Dresden sau Dresda este un film german de razboi-romantic 2006 in regia lui Roland Suso Richter cu Felicitas Woll, John Light si Benjamin Sadler.Anna Mauth, o soră medicală din Dresda, este logodită cu chirurgul Alexander Wenninger. Robert Newman un pilot englez rănit se ascunde în spitalul unde lucrează Anna. Anna se îndrăgostește de Robert, cu toate că acesta a participat la bombardarea orașului fiind fost doborât de apărarea anteriană. Bombardamentul puternic împiedică familia Annei și pe Robert și Wenninger să părăsească orașul. Ei vor retrăi clipele cumplite prin care a trecut populația Dresdei în orașul cuprins de flăcări. Filmul cuprinde secvențe orginale care au fost efectuate în timpul bombardamentului orașului.

Part.1
Part.2
  1. Un film de exceptie. Nu-mi pare rau ca am ales sa-l vad. Merita cu prisosinta. Este superb! Actori frumosi, joc desavarsit, actiune bine legata… bun, intr-un cuvant!

  2. Superfilm ! Dar nu am invatat nimic din greselile istoriei, acest lucru se va mai intampla in viitorul apropiat, deoarece oamenii nu invata nimic din istorie si tocmai de aceea, aceasta se repeta…din pacate !!!

  3. ff bun , expresiv,emotionant, cu greu te stapinesti.
    ar trebui sa invatam din trecut si sa nu mai lasam sa se intimple acum in prezent sau in viitor sub nici o forma!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php