Eien no 0 – The Eternal Zero (2013)

Eien no 0 – The Eternal Zero (2013)

Gen film:

Descriere film

„Eien no 0” sau „The Eternal Zero” este un film japonez dramatic de actiune plin de mister 2013 regizat si scris de Takashi Yamazaki. O tânără împreună cu fratele ei decid să exploreze istoria bunicului lor care a decedat în cel de-al Doilea Război Mondial. Încep prin contactarea persoanei care a luptat alături de el şi încep să-l întrebe ce şi cum despre bunicul lor.

  1. superb film,merita vazut !! In general pe acest site am vazut filme foarte bune,ma refer la mesaj si incarcatura emotionala.
    FELICITARI PENTRU MUNCA DEPUSA !
    Tineti-o tot asa !

  2. este cunoscuta inteligenta de finete a japonezilor in tehnologii si stiinta ,dar acest film dovedeste ca pot fi foarte buni si in cinematografie .au facut un film ce va dainui fara concurenta in japonia chiar si dupa 50 de ani.totusi „treaba cu traitul tau ,cit mai mult” nu tine in razboi ,astea sint vrajeli .totul este sa te sacrifici pentru tara ta cu un folos cit mai mare ,ucigind citi mai multi dusmani fara mila ,pina sa fi la rindul tau omorit.daca te sinucizi luind cu tine in moarte multi mai multi inamici in circumstante in care nu ai alte variante ,nu poti fi condamnat de idealisti (scenaristi) mai ales daca primesti ordin militar ,ca ar mai putea fi o alta cale .decizia trebuie sa o iei in citeva secunde…merita sa vizionati acest film unic in felul lui .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *