El Dorado (2010)

El Dorado (2010)

Descriere film:

“El Dorado” este un film de actiune si aventura miniserial de televiziune din două episoade, El Dorado: Temple of the Sun si El Dorado: City of Gold 2010.
Filmul are ca subiect cautarea fantasticului oras de aur El Dorado. Jack Wilder (interpretat de actorul Shane West) este un cautator de comori ce reuseste sa puna mana pe jurnalul episcopului ce s-a ocupat de convertirea bastinasil din America Latina la crestinism. In acest jurnal Jack descopera o serie de indicii ce ii arata un nou drum spre El Dorado. Urmarind un astfel de indiciu Jack ajunge intr-o pestera ce ii fera noi indicii insa in timp ce studia aceasta harta este atacat de Colonelul Sam Grissom, un fost militar britanic devenit mercenar, ce doreste jurnalul detinut de Jack.
In urma confruntarii dintre cei doi, Jack reuseste sa scape dar este prins de armata si aruncat in temnita. Salvarea lui Jack vine din partea Mariei Martinez, fosta lui iubita, ce lucreaza la institutul de istorie si care reuseste sa-l scoata din inchisoare. Jack ii explica ce a descoperit si impreuna pleaca in cautarea “orasului de aur”. Din pacate pentru ei Colonelul Sam Grissom este pe urmelele lor si nu se va opri pana nu va obtine ce si-a propus. Va reusi Jack sa descopere El Dorado sau acesta se va dovedi a fi doar o legenda?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *