Enemy At The Gates – Inamicul e aproape (2001)

Enemy At The Gates – Inamicul e aproape (2001)

Gen film:

Descriere film:

În perioada anul 1942, naziştii înaintează distrugând tot în calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew şi însufleţiţi de eroul local, Vasali Zaitsev, cetăţenii Stalingradului opun rezistenţă şi dau dovadă de mult curaj şi eroism. Faptele lui Vasâli, un lunetist de elită, au devenit legendare datorită propagandei răspândite de cel mai bun prieten al lui, ofiţerul Danilov. Pentru a scăpa de Vasali, nemţii îi trimit la Stalingrad pe cei mai de elită lunetişti, printre care şi maiorul Konig. Vasali şi Konig încep un joc de-a v-aţi ascunselea, luptând într-un război personal.

 1. Păcat, mare păcat că NEO-NAZIŞTII de azi nu se uite şi refuză să înveţe ce au pţit NAZIŞTII CLASICI înaintea lor de la Americani, de la Canadieni,Britanici şi Ruşi. Va fi din nou la fel în aceiaşi echipă.

 2. Un film exceptional!

  Razboiul, cea mai distrugatoare forma pe care o poate trai fiinta umana!!

  Filmele despre razboi ar trebui vazute de toate generatiile, permanent, ca sa nu uite si sa nu mai repete niciodata ceea ce a fost!

  Din pacate, la conducerea tarilor si armatelor sunt psihopati nediagnosticati care au facut si vor face prapad mereu in vietile oamenilor, doar ca sa acapareze puterea si bogatia popoarelor!

  Este profund imoral ca viata unui om sa fie decisa si furata de alt om, orice barbat ar trebui sa aiba dreptul de a refuza sa participe la un genocid in masa, caci asta e razboiul!

  Este inuman ca intr-un razboi, frumuseti de barbati, oameni tineri, vigurosi, sanatosi, puternici, cu viitor in fata, cu sentimente, cu dorinte, aspiratii, cu o viata a lor, care iubesc si sunt iubiti, sa fie transformati in carne de tun pentru ca niste dereglati mintal sa-si desfasoare bolile psihice fara sa dea socoteala in fata cuiva si sa-si satisfaca setea de sange, violenta si putere!

  PACEA este singura forma de convietuire libera si frumoasa, mereu sa militam pentru pace, nu pentru conflagratii mondiale!

  Sa nu ne mai lasam manipulati de marele complex militar-industrial care doreste razboi permanent si sa nu mai acceptam RAZBOIUL, pentru ca fara sprijinul si acordul moral al populatiei nu se poate face nimic. Dar pentru asta nu trebuie sa cadem in capcanele intinse de acestia care ne sunt livrate prin stiri manipulatoare si mai ales FALSE FLAG –URI!

  PACE! PACE!! PACE IN LUME!!

 3. Iny, ai mare dreptate in ceea ce zici! Am citit enorm de multa istorie si din pacate pot sa spun ca razboiul ce a in genele noastre. Din pacate istoria omenirii s-a scris cu sabia …

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *