Ever After: A Cinderella Story – O iubire ca-n povești (1998)

Ever After: A Cinderella Story – O iubire ca-n povești (1998)

Descriere film:

” Ever After: A Cinderella Story – O iubire ca-n povești 1998 Film Online Subtitrat in Romana ” Povestea romantica se concentreaza asupra unei fetite pe nume Danielle, care este fiica unui mosier vaduv, din secolul al XVI-lea. Dupa ce se intoarce din Franta alaturi de noua lui sotie, pe nume Rodmilla, si de cele doua fiice ale ei, tatal fetei moare dupa un atac de cord. Zece ani mai tarziu, Danielle este tratata ca o sclava de cele trei femei. Din fericire, ea se intalneste cu printul Henry, care vrea sa scape de o casatorie aranjata. Danielle se da drept o doamna iar printul se arata interesat de ea si doreste sa o cunoasca mai bine.

  1. Foarte frumoasa versiune a “Cenuseresei”. Mi-a placut si acest film. Felicit echipa adminitrativa si le multumesc tuturor mebrilor ei, pentru filmele pe care ni-le pun, la dispozitie.

  2. Este cea mai reușită, mai frumoasă și mai deosebită realizare a poveștii Cenușăresei. Aceasta, tocmai, prin ingeniozitatea prin care realitatea dă viață fantasticului: integrând într-un mod mai mult decât plauzubil miticul în tărâmul terstru.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x