Eye In The Sky: Războiul Dronelor (2015)

Eye In The Sky: Războiul Dronelor (2015)

Gen film:

Descriere film:

Eye in the Sky este un film thriller-drama 2015, bazat pe un scenariu scris de Guy Hibbert in regia lui Gavin Hood cu Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman si Barkhad Abdi.Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren), un ofiţer de armată al Marii Britanii, se află la comanda unei operaţiuni ultra secrete de mare anvergură, bazată pe supravegherea cu drone, în vederea capturării unora dintre cei mai căutaţi terorişti aflaţi momentan în Kenya. Cu ajutorul supravegherii de la distanţă şi a informaţiilor de la sol, Powell află că teroriştii plănuiesc un atentat sinucigaş cu bombă, iar misiunea de capturare se transformă într-o misiune de eliminare a ţintelor. Însă chiar înainte ca pilotul american Steve Watts să pornească atacul, o fetiţă în vârstă de 9 ani intră în perimetrul vizat, declanşând o dispută internaţională la cel mai înalt nivel asupra moralei, politicii şi implicaţiilor personale ale războiului modern, atât pentru guvernul britanic, cât şi pentru cel american.

  1. asta ar trebui sa deschida mintea la omenirea asta. citiva oameni hotarasc viata noastra ca sa arate ca ei sunt Dumnezei si stiu cine trebuie sa ramina.

  2. Nu stiu ce sa spun!!!!!!!!!!!!!!!E teribil.Imi pun intrebarea!!!! oare chiar trebuie sa fim neaparat religiosi sa credem in ceva si pana la urma sa ne batem intre noi?
    Cea mai buna sansa e educatia si nu se vrea, pentru ca oamenii educati sunt o frana in calea coruptiei.Cu cat ai mai multi oameni de prim rang cu atat creste sistemul politic de oameni care stiu sa ia decizii. Cu cat ai un om educat si oameni anticorupti creste credibilitatea.Educatia e prima sansa si cine stie ce valori sunt in structurile fundamedaliste arabe.

  3. Un film genial. M-a tinut pe tot parcursul sau cu sufletul la gura, si m-a lasat la sfarsit pe ganduri cu ochii plini de lacrimi…

  4. Foarte bun filmul!!! Helen Mirren,este o actrita excelenta. De altfel toti actorii si regia au fost la inaltime.
    Trist dar adevarat!
    Acestea sunt simptome ale unui razboi,mai altfel decat suntem obisnuiti cu notiune de razboi. Cred ca suntem in plin razboi. Unii realizam altii nu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *