Fast and Furious 8 – Furios şi iute 8 (2017)

Fast and Furious 8 – Furios şi iute 8 (2017)

Gen film:

Descriere film

Fast and Furious 8 2017, film online, subtitrat în Română Dupa marele sucees cu primele parti in cea de-a opta parte a francizei Fast and Furious 8 cu renumiti actorii Vin Diesel, Jason Statham , Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ,Tyrese Gibson , Ludacris , Kurt Russell si Scott Eastwood alaturi de noua actrita Charlize Theron. Dom (Vin Diesel) si Letty (Michelle Rodriguez) sunt în luna de miere în timp ce Brian și Mia s-au așezat la casa lor, iar restul echipei a fost disculpată de orice vină. Gașca pare să ducă în sfârșit o viață normală, așa cum și-au dorit. Însă, în momentul în care o femeie misterioasă îl atrage pe Dom în lumea infracționalității, acesta din urmă nu va putea evita trădarea celor apropiați care vor întâlni o serie de obstacole de neimaginat. De pe țărmurile Cubei pe străzile din New York, echipa va traversa globul în încercarea de a opri un anarhist să lanseze haosul mondial și de a-l readuce acasă pe cel care a făcut din ei o familie.Vizionare placuta!

  1. E bine realizat , chiar si fara Paul Walker au reusit sa creeze ceva interesant, dar nu mai e Fast and Furious , cel putin asa cum il stiam noi.Unele nu au sens , cum toata echipa s-a impacat cu Jason Statham (Deckard Shaw) dupa ce el l-a omorat pe Sung Kang (Han) sau cu Luke Evans (Owen Shaw) din cauza caruia a murit Gal Gadot (Gisele). Si ” happy end-ul” …prea tras de par .

  2. Beleeea filmu`, asta da actiune, nu stiu ce sa zic, dar jason statham e cel mai bine pe actiune, iti da o stare foarte buna de a viziona, un actor foarte bun, chiar daca n-a jucat ca rol principal, in rest toti actori au jucat parfum, fast and furious guys :D

  3. Foarte frumos filmul, impreuna cu toata colectia. Iti da o senzatie emotionala. Actiune, din plin. FAST AND FURIOUS IS THE LIVE. ENJOY IT AND SEE ALL THE COLECTION! <3

  4. Foarte frumos filmul, cu un final foarte emotionant. Nota 10+ Fast Furios 8 cel mai bun film din toata colectia Fast Furios. !!!!! :D ! ! !

  5. PAUL WARTER A MURIT A AVUT UN ACCIDENT AUTO , CAUTATIL SI O SA VEDETI , JOACA FIUL LUI CARE SEAMANA LEIT CU EL

  6. De cand a murit Paul si pana acum nu am vrut sa ma uit la ultimile doua filme din serie … e drept filmul nu e la fel fara el . Dar e cea mai frumoasa serie la ora actuala ..iar ultimile doua filme complecteaza perfect povestea .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *