Fast and Furious 8 – Furios şi iute 8 (2017)

Fast and Furious 8 – Furios şi iute 8 (2017)

Descriere film:

Fast and Furious 8 2017, film online, subtitrat în Română Dupa marele sucees cu primele parti in cea de-a opta parte a francizei Fast and Furious 8 cu renumiti actorii Vin Diesel, Jason Statham , Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ,Tyrese Gibson , Ludacris , Kurt Russell si Scott Eastwood alaturi de noua actrita Charlize Theron. Dom (Vin Diesel) si Letty (Michelle Rodriguez) sunt în luna de miere în timp ce Brian și Mia s-au așezat la casa lor, iar restul echipei a fost disculpată de orice vină. Gașca pare să ducă în sfârșit o viață normală, așa cum și-au dorit. Însă, în momentul în care o femeie misterioasă îl atrage pe Dom în lumea infracționalității, acesta din urmă nu va putea evita trădarea celor apropiați care vor întâlni o serie de obstacole de neimaginat. De pe țărmurile Cubei pe străzile din New York, echipa va traversa globul în încercarea de a opri un anarhist să lanseze haosul mondial și de a-l readuce acasă pe cel care a făcut din ei o familie.Vizionare placuta!

  1. E bine realizat , chiar si fara Paul Walker au reusit sa creeze ceva interesant, dar nu mai e Fast and Furious , cel putin asa cum il stiam noi.Unele nu au sens , cum toata echipa s-a impacat cu Jason Statham (Deckard Shaw) dupa ce el l-a omorat pe Sung Kang (Han) sau cu Luke Evans (Owen Shaw) din cauza caruia a murit Gal Gadot (Gisele). Si ” happy end-ul” …prea tras de par .

  2. Beleeea filmu`, asta da actiune, nu stiu ce sa zic, dar jason statham e cel mai bine pe actiune, iti da o stare foarte buna de a viziona, un actor foarte bun, chiar daca n-a jucat ca rol principal, in rest toti actori au jucat parfum, fast and furious guys :D

  3. Foarte frumos filmul, impreuna cu toata colectia. Iti da o senzatie emotionala. Actiune, din plin. FAST AND FURIOUS IS THE LIVE. ENJOY IT AND SEE ALL THE COLECTION! <3

  4. Foarte frumos filmul, cu un final foarte emotionant. Nota 10+ Fast Furios 8 cel mai bun film din toata colectia Fast Furios. !!!!! :D ! ! !

  5. PAUL WARTER A MURIT A AVUT UN ACCIDENT AUTO , CAUTATIL SI O SA VEDETI , JOACA FIUL LUI CARE SEAMANA LEIT CU EL

  6. De cand a murit Paul si pana acum nu am vrut sa ma uit la ultimile doua filme din serie … e drept filmul nu e la fel fara el . Dar e cea mai frumoasa serie la ora actuala ..iar ultimile doua filme complecteaza perfect povestea .

  7. Este a3.a oara cand ma uit la FAST AND FURIOUS 1,2,3,4,5,6,7,8, imi place foarte mult m.as putea uita toata ziua .FAST AND FURIOUS 8 e foarte bine realizat chiar merita vazut ,dar fara Paul Walker parca nu are sens . Am citit un comentariu de mai sus unde cineva a spus ca joaca fiul lui Paul Walker .E total gresit sa credeti asta .Paul Walker nici nu a fost casatorit si nici nu a avut copii .El a avut 2 frati .Unul mai mare si unul mai mic .Daca joaca cineva rolul lui Paul Walker din FAST AND FURIOUS , atunci este fratele mai mic al lui ,Cody Walker .Am uitat sa spun ca pe fratele mai mare al lui Paul il chema Caleb Walker. Daca nu credeti informatiile de mai sus puteti cauta pe internet .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x