Ferdinand (2017)

Ferdinand (2017)

Ferdinand (2017) este povestea unui taur gigant pe nume Ferdinand cu o inima mare romantic si sensibil care prefera, cat este ziua de lunga, sa se plimbe pe campuri, sa se odihneasca sub copaci, sa miroase toate florile intalnite. Cand implineste trei ani, niste barbati sosesc din Madrid in cautarea unui taur puternic si navalnic care sa participe la coride. In timp ce toti taurii se intreceau sa-si arate calitatile, care mai de care mai puternic, pe Ferdinand il inteapa o albina. Durerea il face pe Ferdinand sa devina extrem de furios si incepe sa alerge ca turbatul prin ograda daramand tot ce-i iesea in cale. Barbatii devin pe loc interesati de el si-l iau cu forta la Madrid sa participe la coride.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Laurențiu a comentat pe data | 27 September 2018 ora 21:12

  Absolut fantastic ,demult nu am mai vizionat o animație asa de buna iar povestea e absolut fantastica am ras am si plâns nu credeam ca o sa ma prindă asa de bine mai ales că fratele meu e Zodia Taurului Si are multe Caracteristici si bune si rele dar asta e lucrurile trebuie privite ca atare Recomand pentru toată lumea vizionati-l si nu veti regreta

 2. Alex a comentat pe data | 24 November 2018 ora 09:22

  Nu am vazut o aninatie mai bune , printre putinele filme care m au facut sa plang si sa simt ceva . Revomand foarte mult !

 3. Silvia a comentat pe data | 8 January 2019 ora 19:44

  Un desen absolut minunat, cu o poveste emotionanta si frumoasa! Recomand cu drag!

 4. ana a comentat pe data | 14 January 2019 ora 15:49

  Foarte frumos filmul,merita vazut mai ales de cei mici!

Lasa un comentariu