Goddess of Love (2015)

Goddess of Love (2015)

Gen film:

Descriere film:

Goddess of Love 2015 este un film dramatic de groaza plin de mister regizat de Jon Knautz in rolurile principale cu Alexis Kendra, Woody Naismith si Elizabeth Sandy.
Venus este o tanara ce isi petrece zilele izolata in apartament, cantand la pian si golind paharele de vin unul dupa altul. Intr-o noapte, Venus decide sa iasa in oras. Il intalneste pe Brian, un barbat care incearca sa treaca peste moartea sotiei sale care si-a taiat venele in baia lor. Cei doi au o aventura de noapte insa Venus este convinsa ca s-a indragostit de Brian la prima vedere. Insa Brian decide ca inca nu este pregatit pentru o relatie serioasa si decide sa rupa orice legatura cu Venus. Furioasa, Venus este decisa sa faca tot ce ii sta in putere sa se razbune pe barbatul care a sedus-o si a abandonat-o…

  1. M-a fascinat…O femeie frumoasa si talentata, dar se pare fara noroc in dragoste…Foarte bine realizat filmul. Sincer, aproape am avut trairile, sentimentele, senzatiile superbei Venus. Femeia asta iubea cu toata fiinta si suferea cumplit. Actrita merita, in opinia mea, toata admiratia, e fascinanta si a jucat impecabil. Se simte ca are pregatire actoriceasca la baza. Mi s-a confirmat citind mini-biografia sa in care scrie despre ea ca a absolvit Academia Americana de Arte Dramatice in Hollywood, deci nu a fost racolata – cum multe altele au fost – din turma de modele existenta pe mapamond. In acest film a fost actrita in rol principal, producator si co-scenarist.
    Fascinant film! Mi-as dori sa stiu titlul si compozitorul melodiei din scena dinspre finalul filmului in care se duce acasa la Brian aratand la fel ca sotia lui. E o melodie siderala pe fondul careia cineva sensibil poate avea trairi intense, aproape cosmice.
    FASCINANT film !!!

  2. O târfă drogată care îşi imagina că îşi va trăi viața, alături de unul căruia i-a dansat în poală, într-un club de gen. Ok filmul!

  3. Ma asteptam la mai mult dupa titlul filmului.Are mister prin fanteziile/haucinatiile pe care le are protagonista si imaginatia care i-o ia razna.Nerecomandat tinerilor sub 18 ani pt. ca o arata goala intretinand relatii intime !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *