Hollow Man 1 – Omul invizibil 1 (2000)

Hollow Man 1 – Omul invizibil 1 (2000)

Gen film:

Descriere film:

Hollow Man 1 (2000) Film Online Subtitrat in Romana – Hollow Man 1 – Omul invizibil 1 (2000)Ideea invizibilitatii umane a intrigat omenirea timp de cateva secole. Transmis din generatie in generatie, prin viu grai si literatura, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de catre renumitul regizor Paul Verhoeven intr-un nou thriller provocator si plin de suspans “Invizibil si periculos”.In cel mai recent film captivant elaborat de mintea fertila a lui Verhoeven, omul de stiinta superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descopera un ser care induce vizibilitatea totala. Transformarea sa remarcabila are ca rezultat o putere inimaginabila,care pare sa-i sufoce simtul moralitatii, si care sa-i sufoce simtul moralitatii, si care va avea un deznodamant naprasnic si inspaimantator. ” Esre uimitor ce poti face atunci cand nu mai ai cum sa te privesti in oglinda”, afirma Caine.

  1. Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,iar acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

  2. Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *