Horsehead (2014)

Horsehead (2014)

Gen film:

Descriere film:

Regizat si scris de Romain Basset.Filmul horror-fantezie “Horsehead 2014” gratis online hd cu subtitrare in română ,spune povestea a Jessicai (Lilly-Fleur Pointeaux) care din copilărie a fost bântuita de coșmaruri. Această particularitate a condus-o pentru a studia psihofiziologia viselor și să urmeze un tratament cu Sean mentorul și prietenul ei, pentru a incerca si să ințeleagă originea cosmarurilor ei. După moartea bunicii ei, Jessica se intoarce fără tragere de inimă la casa familiei. Ea nu se intelege foarte bine cu mama ei și nu doreste cu nerăbdare să o vadă din nou. După o primă noapte grea agitata cu un coșmar ciudat in care ea o intalneste pe bunica ei moarta, Jessica devine brusc bolnava. La pat cu febra mare, tanara decide să folosească starea ei letargica pentru a incerca vise lucide. in scopul de a face acest lucru, și este sfatul lui Sean, Jessica respiră un pic de eter de fiecare dată cand va trebuii să se scufunde mai adanc in lumea cealalta.

  1. nu ma asteptam sa fie atat de bun.merita vazut din plin.finalul e interpretabil.te tine prins de la inceput pana la sfarsit.bun tare filmul.bravo!

  2. Secrete de familie aflate prin intermediul viselor.E ceva :) Finalul ar vrea sa sugereze faptul ca are o legatura mistica cu sora ei dincolo de faptul ca ea a murit…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x