I Am Legend – Legenda vie (2007)

I Am Legend – Legenda vie (2007)

Gen film:

Descriere film

I Am Legend – Legenda vie (2007) Film Online Subtitrat in Romana – Robert Neville (Will Smith) e un savant stralucit, dar nici macar el nu a putut eradica teribilul virus care era de neoprit, incurabil… si facut de om. Intr-un fel imun, Neille este acum ultimul supravietuitor in ceea ce a mai ramas din New York… si poate din intreaga lume, dar nu e singur. Este inconjurat de „infectati”, victime ale bolii care s-au transformat in fiinte carnivore care pot trai numai in intuneric si care vor devora sau vor infecta pe oricine sau orice din calea lor.Timp de trei ani, Neville si-a petrecut zilele cautand hrana si provizii si trimitand mesaje radio, disperat sa gaseasca si alti supravietuitori care ar mai putea exista. Intre timp, cei infectati se strecoara prin umbra, urmarind fiecare fiecare miscare a lui Neville, asteptand sa faca o greseala fatala. Poate ultima si cea mai buna speranta a omenirii, Neville este motivat de un singur scop: a gasi o cale de inversare a efectelor bacteriei folosind propriul sau sange imun. Din nefericire, tot sangele sau este si tinta celor infectati. Neville stie ca este in minoritate si in curand ramane fara timp.

  1. Un film de nota 10.Foarte bun si merita vazut. :) Are actiune suspans,aproape tot ce vrei.Pentr-u mine este unfilm foarte bun.Tinete-o tot asa.Bravo voua celor din echipa ce se ocupa cu aceste filme.DSoar asa sa ma-i vedem si noi filme bune.Multumesc.

  2. Foarte tare filmul. Are exact ceea ce ar cauta oricine: -drama -actiune -suspans -momente de fericire. Este perfect. Merita vazut

  3. A fost un film extraordinar de frumos, mi-a venit sa plang la partea cand a murit Samantha Mi-a placut la nebunie mi-as fii dorit ca la final sa fii trait si Robert Neville odata cu Anna si Ethan, va aparea si continuarea?? „Legenda vie” 2 ?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php