I Am Number Four – Numărul patru (2011)

I Am Number Four – Numărul patru (2011)

Gen film:

Descriere film:

I Am Number Four – Numărul patru (2011) Film Online Subtitrat in Romana – Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise – Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.

  1. Super filmul, l-am vazut de 5 ori pana acuma si inca imi mia face placerea sa-l vizionez…Pacat ca nu apare si o continuare :(

  2. Se merita vazut , l-am vazut de o gramada de ori , pacat ca nu se face continuarea cu totul ca merita sa se faca, e un film genial parerea mea !

  3. E adevarat, ei se afla deja printre noi si traiesc in pace. Dar mai sunt si ceillalti, cei rai, care ne fac viata un calvar cu razboaie, seceta, foamete. Noi nu suntem in stare sa-i deosebim/descoperim.

  4. foarte tare filmul , pacat ca se termina asa si nu mai e continuarea,daca afla cineva de continuarea filmului va rog sa ma anuntati si pe mine! i as acorda nota 1000000000

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *