I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015)

I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015)

Gen film:

Descriere film

In cea de-a treia parte a filmului horror „I Spit on Your Grave” in „I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine 2015” Jennifer Hills (Sarah Butler) este încă marcată de violul îndurat cu mulţi ani in urma. Şi-a schimbat identitatea şi oraşele şi s-a alăturat unui grup de suport unde începe să-şi creeze o nouă viaţă. Dar când criminalul prietenului ei e eliberat şi poveştile despre violuri în serie o tulbură, Jennifer începe să-l vâneze pe omul responsabil şi să facă ceea ce sistemul nu vrea- să-i facă să plătească pentru crimele lor în cel mai oribil mod posibil. Doar că de data asta niciun juriu nu o mai poate salva.

  1. Doamne,ce mai batea fatuca aia !Pe buna dreptate ,noi barbatii ar trebuii sa ne simtim vanati ,haituiti….dupa un asemenea film ma simt vinovat doar pentru ca sunt barbat,,chiar daca nu as face in ruptul capului ce au facut masculii – ca barbati nu ii pot numii-,din film !
    Lasand gluma la o parte,a fost un film foarte bun .Ma asteptam sa fie mult mai slab ,vazand cum se lungesc si in a 3 -a parte ,insa contrar asteptarilor… a fost peste asteptari! …cu o mica gafa ,pana si suntitrarea era buna – cu exceptia scenei ,in care gacicile mai cer niste sarturi ,si traducerea a fost ” mai da-ne niste fotografii !”:)) Multumiri adminului pentru efortul depus ,cu filmul acesta a ” scos parleala ” de la ” contaimned”:))

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *