Instinct (1999) Online Subtitrat HD

Instinct (1999) Online Subtitrat HD

Instinct este un film thriller psihologic 1999 american regizat de Jon Turteltaub.In rolurile principale cu actorii Anthony Hopkins,Cuba Gooding Jr.,George Dzundza, Donald Sutherland și Maura Tierney. Doctorul Ethan Powell, atropolog, este in Africa studiind primate, cand dispare pentru doi ani intregi. Cand este gasit, omoara 3 oameni si baga pe altii doi in spital. Theo Caulder este un psiholog care preia cazul lui Powell pentru a incerca sa-l motiveze pe acesta sa vorbeasca din nou, si, poate, sa vrea sa depuna marturie pentru a fi eliberat din inchisoare pe motivul nebuniei. Pe parcurs, Caulder trebuie sa ajute de asemnea si alti pacienti din azil care sunt fie abuzati, fie neglijati, si astfel, psihologul si Powell invata unele lucruri despre ei insisi si despre viata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. silvana a comentat pe data | 21 June 2015 ora 15:19

  Mi-au trebuit cateva minute bune dupa ce am vizionat filmul. Studiul care s-a facut si care a demonstrat ca animalele au constiinta este adevarat, animalele au constiinta, comparativ cu un extraordinar de mare numar de OAMENI! Cere timp …sa-ti revi din “MUTENIE”! Mult TIMP! Frumos filmul merita vizionat.

 2. goguta a comentat pe data | 23 June 2015 ora 22:49

  am ramas fara cuvinte ,sunt profund emotionata si fericita ca am avut ocazia sa vad asemenea film !!!!!!!!

 3. Rebeca a comentat pe data | 14 February 2016 ora 14:50

  Superb,,ft. frumos

 4. minorul a comentat pe data | 17 July 2016 ora 02:42

  Ma bucur ca fac parte din minoritatea, care apreciaza un asemenea film!

 5. eu a comentat pe data | 2 September 2016 ora 20:49

  am putea invata foarte multe din acest film daca l-am privi cu mai multa atentie

 6. Iny a comentat pe data | 27 October 2016 ora 17:42

  SUNTEM CEA MAI MIZERABILA SPECIE CARE A EXISTAT VREODATA PE ACEST PAMANT!!!!

  Acest film de exceptie trebuia sa aiba nota 10 pe IMDB!

  Omoram animale, le furam libertatea, le mancam carnea, desi ar trebui sa fim vegetarieni, distrugem planeta, specii, ecosistem, distrugem totul in jurul nostru! Si mai avem impertinenta sa ne numim forma de existenta superioara!

  A existat o cercetatoare care a studiat ani de zile comportamnetul gorilelor din Rwanda, se numea Dian Fosey. La fel ca si personajul din film, a reusit sa patrunda in viata lor. A fost ucisa de braconieri pentru ca, pledand pentru libertatea fiecarui animal de pe planeta si pentru respectarea NATURII, deranja marea industrie a braconajului. Scrieti numele ei pe google images si priviti-o intre gorile.

Lasa un comentariu