Insurgent (2015)

Insurgent (2015)

Gen film:

Descriere film:

Insurgent este un film de aventura ,science-fiction 2015 in regia lui Robert Schwentke.Bazat pe Insurgent, a doua carte din trilogia Divergent ,scris de Veronica Roth. După evenimentele petrecute din filmul Divergent, in filmul Insurgent sta sa inceapa un război nimicitor între cele patru facţiuni. Şi pe timp de război,trebuie să decida de ce parte sa lupţe. Transformată de propriile hotărâri, dar şi de durere şi sentimentul de vină, Tris (Shailene Woodley) îşi îmbrăţişează Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce ar putea pierde dacă o ia pe această cale.

  1. Un film exceptional de la inceput pana la final, ca si prima parte dealtfel….m-a dus cu gandul la o realitate alternativa…..Este o productie geniala, parerea mea.

  2. Personajul Tris exceptional conturat de aceasta superba tanara actrita Shailene (careia nu- i descoperi frumusetea dela prima vizionare), parca te potenteaza in numele speciei, iti reda increderea in principiile umaniste, in OM! Recunosc, umil, ca sunt indragostit de ea!

  3. Daca vedeti mesajul asta inainte sa va uitati la film, OPRITI-VA ACUM!!!
    Filmul asta este partea a doua a filmului Divergent, si daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri, ar trebui sa va uitati la acela prima data!!
    SPER SA BAGI ACEST MESAJ IN SEAMA!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x