John Rabe (2009)

John Rabe (2009)

Gen film:

Descriere film:

Bazat pe o poveste adevarata.Filmul se concentrează pe experiențele omului de afaceri german John Rabe, care sa folosit de partidul nazist ca membru pentru a crea o protecție International Safety Zone in Nanking, in China unde a ajutat la salvarea a peste 200.000 de chinezi in timpul masacrului de la Nanjing la sfârșitul anului 1937 și începutul anului 1938.Masacrul și atrocitățile sale asociate au fost comise ulterior in Bătălia de la Nanking prin invadarea Armatei Imperiale Japoneze după ce ia învins pe nationalisti chinezi, de forțele care apărău orașul în timpul celui de-al Doilea Război chino-japonez..

  1. in realitate acest om minunat a murit in saracie. DA’ sarac in cele lumesti dar cu sufletul mai valoros decat aurul, a fost si este mult mai bogat decat noi toti

  2. Un popor odios, salbatic acesti japonezi, pe care numai un bombardament atomic-o masura extrema- i-a adus pe calea civilizatiei..Si, atata omenie si spirit de sacrfiiciu care li s-a opus acestor monstri insetati de sange..Un film despre monstri, dar mai ales despre sfinti…Un film de mare nivel..

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php