King Kong (2005)

King Kong (2005)

Gen film:

Descriere film

“King Kong 2005 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “ King Kong este o uriasa maimuta descoperita pe insula Skull, neexplorata de nimeni. Carl Denham este un producator de film care a aflat despre aceasta insula si impreuna cu echipa lui de filmari se imbarca pe un vapor si pleaca in cautarea acesteia. Alaturi de ei se afla si Ann Darrow pe care situatia ei actuala o determina sa se alature echipajului. Ajunsi pe Skull Island, echipa nu intalneste doar maimuta care se indragosteste de Ann, ci si o multime de alte specii din epoci preistorice. Ei reusesc sa-l captureze pe Kong si sa-l aduca in New York, dar oare ce soarta va avea acesta intr-un alt mediu, capturat, tinut in lanturi si fara femeia de care s-a indragostit, Ann?

  1. trist la final king kong nu era rau doar ii placea de fata si o cauta deaia distrugea el tot in cale si trebuia dus inapoi pe insula.asa ca filmul a fost si :) si :cry:

  2. Un film foarte frumos! Doar ca finalul nu trebuia sa fie asa, trebuia adormit si dus la locul lui, dar asa sunt oameni tot timpul aleargă după bani si faima la cei din jur nu se gandesc si mai ales la animale,si ele au suflet doar ca nu pot vorbi. Deși uneori oameni au instincte ucigașe mai rau ca si animalele!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *