La finestra di fronte – Fereastra de vizavi (2003) Online Subtitrat HD

La finestra di fronte – Fereastra de vizavi (2003) Online Subtitrat HD

La finestra di fronte – Fereastra de vizavi 2003 Online Subtitrat in Romana este un film italian romantic de dragoste, regizat si scris de Ferzan Ozpetek in rolurile principale interpretate de Giovanna Mezzogiorno, Massimo Girotti si Raoul Bova.

O nominalizare Academia Europeana de Film

Giovanna (interpretata de actrita Giovanna Mezzogiorno ) şi Filippo (Filippo Nigro) formează un cuplu încă tânăr, dar care a fost căsătorit suficient de mult ca să fie total copleşit de greutăţile vieţii. Aspiraţiile lor individuale au fost puse in stand by cu mult timp în urmă. În timp ce căsnicia începe să se destrame, cei doi întâlnesc un bărbat straniu (Massimo Girotti) care îşi spune Simone pentru că nu-şi mai aminteşte nici numele real, nici cel mai mic detaliu din trecutul său. Filippo îl aduce în casa lor, lucru care, iniţial, o irită pe Giovanna. Însă, cu trecerea timpului, ea începe, treptat, să se împrietenească cu bătrânul. În cele din urmă observă un tatuaj pe braţul acestuia indicând că e vorba de un supravieţuitor al Holocaust-ului.
Luîndu-l pe “Simone” la un fost lagăr de pe lângă Roma, ea îl ajută să-şi reamintească numele – Davide – şi cumplita perioadă petrecută chiar în acel loc. Odată cu memoria, revine şi foarte dureroasa amintire a uciderii iubitei sale de către nazişti. Între timp, Giovanna începe să-şi petreacă timpul ei liber uitându-se compulsiv peste stradă, la Lorenzo (Raoul Bova), atractivul ei vecin- care, la rândul lui, o spionează. Femeia e forţată să decidă între Filippo şi Lorenzo şi e pe cale să-şi împlinească, cu ajutorul lui Davide, noul său prieten, un vechi vis profesional.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. daniela dorina a comentat pe data | 7 April 2016 ora 23:06

    Mi.a placut foarte mult filmul.Il recomand cu placere. Nota 10cu felicitari..

  2. Jojo a comentat pe data | 10 April 2016 ora 07:34

    Dragut

  3. pepy a comentat pe data | 15 April 2016 ora 15:54

    Foarte frumos, despre viata cu deceptiile si implinirile ei, sacrificii si multe amintiri care raman in suflet pt a-l mangaia si a-i da imbold sa mearga mai departe.

Lasa un comentariu