Love Finds a Home – Drumul speranței (2009)

Love Finds a Home – Drumul speranței (2009)

Gen film:

Descriere film:

Love Finds a Home 2009 este un film crestin western-dramatic , adaptat dupa romanul cu acelasi nume scris de Janette Oke in regia lui David S avandu-i in rolurile principale pe actorii Sarah Jones, Haylie Duff si Jordan Bridges.

Belinda (Sarah Jones) recăsătorită după moartea primului soț are acum un bărbat minunat, pe fierarul Lee Owens (Jordan Bridges) și o cresc împreună pe fiica ei, Lillian (Courtney Halverson) ajunsă acum o domnișoara frumoasa. Este doctoriță așa cum și-a dorit, trăiește în micuțul orășel Saxton, are în continuare probleme cu bărbații care nu au încredere în femeia – doctor, dar regretul ei cel mare este că nu rămâne însărcinată. Într-o zi este vizitată de colega și prietena ei Annie și soțul acesteia, Peter care-și caută de lucru pentru a putea întreține soția și băiatul ce urma să se nască cam peste o lună.
Cele două prietene deapănă amintiri și încearcă să se sprijine una pe cealaltă. Sarcina Anniei se complică, este nevoită să rămâna în orășel până la naștere dar soacra ei, o femeie aprigă, moașă, care își iubea nespus nora, nu poate sa lipsească de la nașterea primului nepot, astfel că vine și ea și lucrurile iau o întorsătura neașteptată.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x