Marley & Me – Eu şi Marley (2008)

Marley & Me – Eu şi Marley (2008)

Gen film:

Descriere film

Marley & Me – Eu şi Marley (2008) Online Subtitrat in Romana cu Jennifer Aniston, Owen Wilson. Regia David Frankel. Bazat pe romanul autobiografic omonim al jurnalistului american John Grogan de la Philadelphia Inquirer, filmul „Marley & me” este o comedie haioasa despre un cuplu de tineri proaspat casatoriti care invata lectii importante de viata de la un catel adorabil, neastamparat si hiperactiv.Doi reporteri ambitiosi – John si Jennifer Grogan – se muta in Florida, isi cumpara o casa noua si adopta un pui de labrador auriu caruia ii dau nemele Marley in dorinta de a se pregati astfel pentru viitoarele roluri de parinti, invatand ce inseamna responsabilitatea de a avea in permanenta grija de o alta fiinta. Insa departe de a aduce un strop de bucurie in caminul lor, Marley se dovedeste a fi o sursa de teroare, provoacand numai pagube, fiind exclus de la scoala de dresaj si dandu-le intreaga existenta peste cap.Cu toate acestea, Marley devine parte integranta din familia lor si viata nu mai poate fi conceputa in absenta lui.

  1. superb filmul…
    finalul este trist, mi-as fi dorit ca filmul sa aibe un final fericit si marley sa traiasca fericit alaturi de familia lui inca mult timp…oricum,superb !am plans la acest film!

  2. Acest film este unul extraordinar…am plans foarte mult….Partea de la final m-a impresionat foarte mult ,fiindca asa e …. Un caine nu se uita la ce masina ai sau la ce haine ai….EL DOAR TE IUBESTE! :) Si tu il iubesti….

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php