Miasto 44 / Warsaw ’44 – Varșovia 44 (2014)

Miasto 44 / Warsaw ’44 – Varșovia 44 (2014)

Gen film:

Descriere film:

Miasto 44 / Warsaw ’44 (2014) este un film de război – dramă, regizat de Jan Komasa. Actiunea filmului se desfășoară in anul 1944 in orasul Varsovia (Polonia) unde ea find ocupată de nemti. Stefan Zawadzki este un tânăr in varsta de 18 ani munceste din greu pentru a-si intretine mama si fratele mai mic. Armata decide sa atace germanii a caror forță este din ce in ce mai slăbită. Stefan isi doreste să lupte si el impotriva dusmanilor împreună cu prietenii săi si iubita lui. Primele zile de opresiune sunt un real succes, inamicul pare să se retragă. Insa fericirea este de scurtă durată. Armata germana intră in Varsovia iar consecintele sunt dramatice.

  1. Impresionant film. Foarte rar imai vezi asa o “CAPODOPERA”. Brava,la cit mai multe filme ,legate de acest gen.

  2. un film de nota 10 este realitatea celor care au luptat pt dreptate in acele timpur multa bafta celor care se ocupa de asa ceva sper sa mai pot vedea in continuare filme de acest gen asi dori sa pot vedea denumirea filmelor dar nu stiu unde cum se poate vedea mersi frumos romania londra 2016

  3. un film greu. si cand te gandesti ca toate acestea sunt insiprate din fapte reale. E un mare si greu pacat dus in spate de poporul german. cel mai mare macel pornit de ei!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *