Miss Bala (2011)

Miss Bala (2011)

Laura Guerrero este o tânără care trăieşte în Tijuana, Mexic, cu tatăl şi fratele ei mai mic. Ea îşi doreşte dintotdeauna să devină o câştigătoare la concursurile de frumuseţe din localitet, cu toate că trăieşte într-o lumă dominată de violenţă şi condusă de interlopi. Laura şi o prietenă de-a ei participă la concursul de frumuseţe din regiune, iar apoi merg la o petrecere a poliţiştilor în speranţa că asta le va sprijini candidaturile. În acest timp reţelele de crimă organizată lucrează de zor şi profită de lipsa de atenţie a poliţiştilor plănuind un masacru. Laura Guerrero scapă din masacrul petrecut în clubul de noapte plin de poliţişti, dar ajunge pe mâna celor din cartelul de droguri.
Filmul a fost inspirat de un incident real, petrecut în 2008, când Miss Sinaloa, Laura Zuniga, a fost arestată alături de suspecţi dintr-o bandă, în timp ce se aflau într-un camion plin cu armament, în apropiere de Guadalajara.
Regizorul Gerardo Naranjo a povestit cum a ajuns să facă acest film, fiind răscolit de povestea reală cu Miss Sinaloa. “A fost de necrezut. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost nu momentul când au prins-o, dar cel din concursul de frumuseţe, în care ea nu participase la toate probele: nu a ţinut un discurs, nu a defilat în bikini, doar a ajuns acolo şi i s-a pus coroana pe cap – un lucru pe care publicul nu-l mai văzuse. Am fost uluit de faptul că poţi să impui pe cine vrei în faţa publicului. Mi s-a părut o metaforă foarte bună pentru felul în care funcţionează ţara”, a spus regizorul, citat de The Wall Street Journal.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. tavi a comentat pe data | 20 November 2013 ora 22:28

    TRIST DAR ADEVARAT

  2. Flori a comentat pe data | 14 May 2016 ora 21:19

    f.frumos

Lasa un comentariu