Monster Hunt (2015)

Monster Hunt (2015)

Monster Hunt este un film chinez de actiune, comedie si fantezie 2015 scris după un scenariu de Alan Yuen in regia lui Raman Hui.Filmul Monster Hunt 2015 a reusit sa atinga o perfomanta neatinsa inca de vreun film chinezesc, cu cele mai mari incasari in China de peste 380.99 milioane de dolari din box-office.
Intr-un regat mitic, fiintele umane convietuiesc pasnic cu diferite creaturi, inclusiv cu monstri. Dar cum omul dorea sa monopolizeze lumea, a declarat razboi monstrilor. Infranti, monstrii au fost exilati in muntii indepartati, fiindu-le interzis sa treaca hotarul lumii oamenilor. In momentul in care in lumea monstrilor batranul Rege Monstru e ucis de un monstru malefic, regatul monstrilor cade in haos. Toti supusii fideli fostului rege sunt omorati, iar Regina vaduva e nevoita sa fuga… in lumea oamenilor, purtand in pantece pruncul regal nenascut. Cu ultimele puteri ajunge in satul Yongning, un sat de oameni pasnici ce de ani de zile nu au vazut picior de strain pe taramul lor. De sat are grija primarul lui, tanarul si prostutul Tianyin, care nu e ascultat de nimeni, poate doar de prietenul sau Xiaowu. Viata ii e salvata de o tanara vanatoare de monstri, Huo Xiaolian, care ajunge la momentul potrivit chiar inainte de a cadea in capcana unor monstri. Printr-un context de evenimente, primarul satului ajunge in situatia delicata de a hotari soarta lumii monstrilor, intrand in posesia… pruncului regal. Urmeaza o cursa contra cronometru pentru salvarea acestuia de monstrii malefici, dar si de vanatorii de monstri avizi dupa recompense.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. corina a comentat pe data | 24 September 2015 ora 17:37

  o poveste foarte frumoasa ce nu trebuie ratata deloc , pana si chinezi fac filme frumoase decat cele mai americane am asteptat de mult acest film sa il vizionez , multumesc mult de tot adminului pentru film

 2. cc a comentat pe data | 5 December 2015 ora 19:39

  frumos, merita vazut

 3. Nicu a comentat pe data | 28 April 2016 ora 22:25

  Foarte Foarte Frumos 10++++

 4. Adina a comentat pe data | 13 June 2016 ora 18:57

  Frumos film

 5. simona a comentat pe data | 17 June 2016 ora 10:07

  ce amuzant a fost! faza cu nasterea a fost cea mai tare. super filmul! recomand

Lasa un comentariu