Muse (2017)

Muse (2017)

Gen film:

Descriere film:

Muse (2017) este un thriller stiintifico-fantastic supranatural de groaza, scris dupa scenariu de Jaume Balagueró si Fernando Navarro bazat pe romanul spaniol “The Lady Number Thirteen” al lui José Carlos in regia lui Jaume Balagueró. După moartea tragică a prietenei sale profesorul de literatură Samuel Salomon a fost plecat la muncă aproape un an.Samuel suferă de un coșmar în care o femeie este ucisă brutal de un ritual ciudat. Dintr-o dată, aceeași femeie care apare în fiecare noapte în visele sale in care este găsită moartă în exact aceleași împrejurări. Samuel se strecoară pe scena crimei și acolo o întâlnește pe Rachel, care a visat de asemenea la fel aceasi crimă. Împreună, vor face tot ce pot pentru a descoperi identitatea misterului, intrand într-o lume înspăimântătoare, controlată de figurile care au inspirat artiști de-a lungul timpului.

  1. Foarte frumos. Te tine in suspans cu un final neașteptat. Nu este horror, se încadrează mai mult la thriller, dar e foarte drăguț.

  2. Evenimentele in cronologia lor capata sens pas cu pas, facandu-te curios in privintele vietilor celor 2 personaje principale.Actrita noastra e cea care imbina si leaga cu succes logica intamplarilor :) Elementele de fantezie transpuse in lumea reala au si ele un caracter captivant si misterios ceea ce te face sa-l urmaresti cu mare atentie si concentrare :) Un film bun si reusit !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x