Nine Dead (2010)

Nine Dead (2010)

Gen film:

Descriere film

Comunicarea este cheia supravieţuirii pentru 9 străini care au fost răpiţi. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiţi. Cine va supravieţui acestui test?

 1. RETARDAT,doar avocata,ala care a dat spargerea,ala cu faraceutice si pedofilul erau vinovati.Restul sunt colaterali.Ce treaba are x cu actiunile lui y?Pe varianta asta trebuie sa bagi in camera toata omenirea inca in viata pana la moartea fiului….lame movie…exact motive ca astea au stricat SAW…alt retardat. :?

 2. Filmul este tare, BUT is fucking retard nu prea are actiune ,da suspans si mister are din belsug , BUT …este bine regizat si destul de bun…

 3. „Am avut tot timpul situatia sub control. Vezi tu, toata lumea a privit. Toata lumea stie acum cine este cu adevarat Kelley Murphy.”

  „Toata lumea stie acum cine este cu adevarat Kelley Murphy”

  Daca va amintiti prin film arata cum el se uita de pe un monitor la ei deci avem o camera video ascunsa pe undeva :D iar ea nu o cauta deoarece nu stie si speriata vrea doar sa plece de acolo sa nu fie gasita.

  Deci si Kelley va fi prinsa prin amprentele ei pe arma (2 chiar), pe chei si dovezile video ^_^ :X

  Filmul lasa de gandit in final

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php